17:02 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε δράσεις για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το τελευταίο 24ωρο.

Επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας διεξήγαγαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 21 ατόμων για διάφορα αδικήματα, σε περιοχές εκτός της Θεσσαλονίκης.

Οι δράσεις των αστυνομικών αρχών πραγματοποιήθηκαν στην Ημαθία, το Κιλκίς, την Πέλλα, την Πιερία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική και περιελάμβαναν μεταξύ άλλων έλεγχους οχημάτων καθώς και έλεγχους ατόμων.

Οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν, αφορούσαν εννέα περιστατικά παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, δύο άτομα συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, μία σύλληψη αφορούσε στο νόμο περί ναρκωτικών, ένα άτομο συνελήφθη για κλοπή ενώ οκτώ ακόμα άτομα συνελήφθησαν για διάφορα άλλα αδικήματα.

Την ίδια ώρα, πιστοποιήθηκαν 932 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι παραβάσεις της υγειονομικής νομοθεσίας, πέντε παραβάσεις αφορούσαν το παραεμπόριο ενώ διαπιστώθηκαν και 22 ακόμα αδικήματα.

 

Tags:
Πιερία, Πέλλα, Χαλκιδική, Ημαθία, Σέρρες, Κιλκίς, Κεντρική Μακεδονία, νομοθεσία, συλλήψεις, παραβάσεις, ναρκωτικά, εγκληματικότητα, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK