13:12 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της φίλης μου».

Η Χριστίνα Πίτη, φίλη της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα, μιλά για την 35χρονη που κατηγορείται για την πράξη που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα.

«Η 34χρονη και η κατηγορούμενη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφτείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση, ήμασταν μαζί στο σπίτι του θύματος. Δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί» επισήμανε η κ. Πίτη.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως την 35χρονη: «εγώ δεν την ξέρω, ούτε έχω ακούσει για αυτήν».

Επίσης, η κ. Πίτη, τόνισε ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται η φίλη της, αλλά μόλις μία φορά της έχει επιτραπεί να τη δει και να μιλήσει μαζί της.

«Η 34χρονη έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης» τόνισε ακόμη. 

Πρόσθεσε δε πως: «την 34χρονη την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή”, ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην φίλη μου».
Tags:
φυλακές, φυλακή, Καλλιθέα, αστυνομικοί, αστυνομία, πλαστικός χειρούργος, χειρουργείο, χειρούργος, πλαστική επέμβαση, επέμβαση, κατηγορούμενος, κατηγορίες, βιτριόλι, επίθεση με οξύ, επίθεση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK