12:34 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κίνηση στην Αθήνα επικρατεί το πρωί της Δευτέρας. Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία πέριξ του Συντάγματος.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας.

Προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο του Κηφισού από τη Νέα Χαλκηδόνα μέχρι και τη Μεταμόρφωση. Μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί και στην Αττική Οδό, σε διάφορα σημεία. Συγκεκριμένα μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν προς Ελευσίνα μετά την έξοδο Κύμης έως την έξοδο 8 προς Λαμία.

Ταυτόχρονα, σημειωτόν κινούνται τα οχήματα και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο μετά την έξοδο Δημοκρατίας έως την έξοδο 8 προς Λαμία.

Πού έχει κίνηση στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας, τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στους δρόμους πέριξ του Συντάγματος όπου σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στην κάτω πλευρά της Πλατείας για τον «Μεγάλο Περίπατο».

Συγκεκριμένα, στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στην Πανεπιστημίου και στην Αμαλίας, ενώ προβλήματα υπάρχουν και χαμηλά στη Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στη Βουλή.

Οι εναλλακτικές διαδρομές

Ο Δήμος Αθηναίων προτείνει εναλλακτικές διαδρομές που θα διευκολύνουν τη μετακίνηση των οδηγών.

Από βορειοδυτικές περιοχές και Ομόνοια, Πατήσια, Κυψέλη:

  • Μέσω Ακαδημίας.
  • Μέσω Πειραιώς - Χαμοστέρνας - Καλλιρρόης.
  • Μέσω Λεωφόρου  Αλεξάνδρας.

Επίσης, για την είσοδο στο κέντρο από τα προάστια προτείνεται και η μετεπιβίβαση, με την τήρηση βέβαια όλων των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παρυφές των κεντρικών περιοχών, όπως στο Μετρό (στον μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης στον σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ) και στα λεωφορεία και τρόλεϊ.

Τέλος, επιπλέον κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας πρόκειται να εφαρμοστούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Tags:
Αττική, Αθήνα, μποτιλιάρισμα, κίνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK