12:33 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βάσεις 2020 (9)
0 0 0
Βρείτε μας

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό δελτίο για τους υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2020. Πώς θα γίνει η αίτηση και ποιες είναι οι προθεσμίες.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 μπορούν από σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό τους προκειμένου να ξεκινήσουν τη διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού.

Συγκεκριμένα, με τους κωδικούς, οι υποψήφιοι θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα υποβολής μηχανογραφικού προκειμένου να το μελετήσουν και να σημειώσουν τις προσωρινές τους προτιμήσεις.

Πώς θα αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020

Για την απόκτηση του κωδικού, οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους.

Με τον ειδικό κωδικό ασφαλείας (password), θα μπαίνουν στη σελίδα http://exams.it.minedu.gov.gr όπου βρίσκεται η ειδική πλατφόρμα υποβολής μηχανογραφικού.

Πώς θα γίνει η υποβολή μηχανογραφικού για τις Πανελλήνιες 2020

Η οριστική υποβολή μηχανογραφικού πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Για την υποβολή θα πρέπει να έχουν ανακοινωθεί πρώτα οι βαθμολογίες στις Πανελλήνιες 2020. Ωστόσο η ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

Για την οριστική υποβολή, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν «Οριστικοποίηση».

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό θα καταχωρείται στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν θα είναι δυνατή χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο προτείνει στους υποψήφιους να εκτυπώνουν ή/και να αποθηκεύουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Θέμα:
Βάσεις 2020 (9)
Tags:
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, Πανελλήνιες 2020, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK