13:36 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (662)
0 0 0
Βρείτε μας

Στο αεροδρόμιο της Λήμνου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τόνισε ότι τα αεροδρόμια θα ανοίξουν την Τετάρτη με όρους ασφάλειας.

Τα αεροδρόμια της Ελλάδας ανοίγουν με όρους ασφάλειας και δημόσιας υγείας από την Τετάρτη, 1η Ιουλίου, διαμήνυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Λήμνου το πρωί της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα επιτραπούν οι πτήσεις εξωτερικού σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.

«Από την Τετάρτη όλα τα αεροδρόμια της χώρας ανοίγουν με όρους ασφάλειας, αλλά το κυριότερο με ξεκάθαρους όρους δημόσιας υγείας» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Θέλουμε πολύ ο τουρισμός να πάει μπροστά, είναι προτεραιότητα, αλλά όλο αυτό θα γίνει χωρίς καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία. Όσοι ταξιδιώτες έρχονται πρέπει να είναι ασφαλείς, αλλά -πάνω και πέρα απ' οτιδήποτε άλλο- όλοι οι νησιώτες μας που θα τους υποδεχθούν πρέπει να παραμείνουν ασφαλείς» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στάθηκε, μάλιστα, στη σημασία της συνεργασίας και συνεννόησης.

«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και η προσπάθεια αυτή χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και πάνω απ' όλα τήρηση των πρωτοκόλλων είτε αφορούν τη δημόσια υγεία είτε τις διαδικασίες ελέγχου που δεν θα είναι δειγματοληπτικές, αλλά στοχευμένες» επισήμανε.

Στη συνέχεια, ίδιος προχώρησε σε αυτοψία σχετικά με τη διαχείριση του αεροδρομίου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τον αερολιμενάρχη και τα Σώματα Ασφαλείας.

Θέμα:
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (662)
Tags:
κορονοϊός, Λήμνος, αεροδρόμια, αεροδρόμιο, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK