19:37 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γκρίνια στους οδηγούς λεωφορείων έχουν δημιουργήσει οι ζαρντινιέρες που έχουν τοποθετηθεί μπροστά σε στάση στην Πανεπιστημίου! Προβλήματα στην αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών. Δείτε το βίντεο.

Οι ζαρντινιέρες στο κέντρο της Αθήνας έχουν τοποθετηθεί και έχουν ξεσηκώσει ρεύμα αντιδράσεων για παραπάνω από έναν λόγους. Ο Μεγάλος Περίπατος είναι σε πιλοτική εφαρμογή και τις τελευταίες ημέρες έρχονται στο φως τα προβλήματα και οι αντιδράσεις που δημιουργούν οι αλλαγές.

Ένα από αυτά είναι και το γεγονός ότι στην οδό Πανεπιστημίου, στο Νομισματικό Μουσείο, έχουν τοποθετηθεί ζαρντινιέρες μπροστά από στάση λεωφορείων, με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη η επιβίβαση και η αποβίβαση των επιβατών.

Μάλιστα, οι οδηγοί, σύμφωνα με το OPEN, φωνάζουν ότι δεν θα μπορούν να αποβιβάσουν, για παράδειγμα, ένα άτομο με αναπηρία.

Η συγκεκριμένη στάση εξυπηρετεί πολλές γραμμές λεωφορείων.

Στον σχεδιασμό, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έγινε η σκέψη ότι όταν ένας επιβάτης θα πάει να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, θα βρει μια ζαρντινιέρα μπροστά του!

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ του OPEN:

Οι ζαρντινιέρες έφεραν πολιτική κόντρα

Κώστας Μπακογιάννης και Παύλος Πολάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις ζαρντινιέρες και το κόστος τοποθέτησής τους.

«Δείτε τιμές να φρίξετε! Για τον "μεγάλο περίπατο της Αθήνας"» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πολάκης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό».
Tags:
λεωφορείο, Σύνταγμα, ζαρντινιέρες, Μεγάλος Περίπατος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK