17:36 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ένας πρωτοπόρος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Elite strom για τον ιδρυτή της, Βασίλη Σπίνο.

Σε ηλικία 74 ετών, απεβίωσε στις 18 Ιουνίου ο ιδρυτής της Elite strom, Βασίλης Σπίνος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της «ο κύριος Βασίλης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που με σκληρή δουλειά και πείσμα ακολούθησε και υλοποίησε τα όνειρά του. Ένας πρωτοπόρος με χαρακτηριστικά αστείρευτη διάθεση να δημιουργεί, που τον οδήγησε σε καινοτομίες και σε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία».

Τονίζει ακόμα ότι «κέρδισε αβίαστα τον σεβασμό των συνεργατών στην Ελλάδα στο εξωτερικό και στον κλάδο. Ο κύριος Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδέες του και τις προσπάθειές του να κατατάξει την Εlite strom σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και όχι μόνο».

Κλείνοντας αναφέρει:

«Η ενέργειά του, οι αξίες του, οι Αρχές του, και το όραμά του θα είναι πάντα ζωντανά στην οικογένεια της Εlite strom και σε όλους όσους ανήκουμε στον οργανισμό, που θα είμαστε άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του. Η απουσία του έντονη, θα είναι όμως πάντα μαζί μας».
Tags:
πέθανε, επιχειρηματίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK