19:15 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Τον τρόπο που οι δύο άνδρες επιχείρησαν να αρπάξουν τον 14χρονο μαθητή στον Πύργο Ηλείας περιέγραψε ο πατέρας του παιδιού.

Τον τρόπο που ο 14χρονος στον Πύργο Ηλείας κατόρθωσε να ξεφύγει από τους δύο άνδρες που προσπάθησαν να τον αρπάξουν, περιέγραψε ο πατέρας του παιδιού, εκφράζοντας ταυτόχρονα τον φόβο του μήπως συμβεί κάτι ανάλογο και σε άλλο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι για την απόπειρα αρπαγής συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι οι οποίοι κρίθηκαν σήμερα προφυλακιστέοι. Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο ilialive.gr, περιέγραψε όσα γνωρίζει για την υπόθεση:

«Το συμβάν έγινε λίγα μέτρα πέρα από το σπίτι μου. Την ώρα που πήγαινε ο γιος μου στα αγγλικά, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και κάποιος του είπε ότι μας είπε η μητέρα σου να σε πάμε σπίτι. Ο γιος μου αντιλήφθηκε ότι ήταν ψέματα γιατί μόλις είχε φύγει από το σπίτι. Του είπε "να σου ανοίξω την πόρτα να μπεις μέσα" και ο γιος μου απάντησε "όχι, θα μπω μόνος μου". Κατεβαίνει αυτός κάτω, ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ο γιος μου επειδή είναι πάρα πολύ παρατηρητικός και έξυπνος του λέει "θα μπω μόνος μου"».

Και συνέχισε:

«Όπως ανοίγει αυτός την πόρτα όμως, βλέπει κάποια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο γιος μου το έβαλε στα πόδια. Αμέσως πήγε στο φροντιστήριό του, το είπε στην καθηγήτριά του και πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία και στη συνέχεια πήραν τηλέφωνο κι εμένα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον γιο μου και εύχομαι, όπως αντέδρασε ο γιος μου, να αντιδράσουν σε τέτοια περίπτωση και όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως ξαναγίνει κάτι ανάλογο σε άλλο παιδί».

Προφυλακιστέοι οι δύο Βούλγαροι για την απόπειρα αρπαγής 14χρονου στον Πύργο

Τα δύο αδέλφια από τη Βουλγαρία που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου κρίθηκαν σήμερα προφυλακιστέα. Απολογούμενοι, οι δύο άνδρες αρνήθηκαν την εμπλοκή τους, ενώ επανέλαβαν τον ισχυρισμό ότι δεν βρίσκονταν στην περιοχή την ώρα του περιστατικού.

Μάλιστα, ζήτησαν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποδειχθεί μέσω των στιγμάτων των κινητών ότι δεν βρίσκονταν στον Πύργο την ώρα και την ημέρα της φερόμενης αρπαγής.

Παρ' όλα αυτά, δεν κατόρθωσαν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα και αμφότεροι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

 

 

Tags:
αστυνομία, Ελληνική Αστυνομία, παιδί, απαγωγή, Ηλεία, Πύργος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK