18:04 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η αποκαλούμενη φόνισσα του Κορωπίου είχε δολοφονήσει το καλοκαίρι του 2016 τη σύζυγο του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

Συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, τη σύζυγο του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό, ζήτησε κατά την απολογία της στο Εφετείο, η γυναίκα που έχει καταδικασθεί για το έγκλημα στο Κορωπί.

Σημειώνεται ότι η δολοφονία είχε γίνει με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

«Ήρθα εδώ να ζητήσω συγγνώμη προς όλους, και τα παιδιά της συγχωρεμένης και τα δικά μου παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από τότε που έφυγαν τα παιδιά μου, έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη πλέον….» ανέφερε στην απολογία της.

Η κατηγορουμένη που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικασθεί σε ισόβια, αναφέρθηκε στο φονικό επαναλαμβάνοντας τον διαπληκτισμό της με το θύμα, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Είπε στο δικαστήριο: «Μου άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού (σ.σ. η 35χρονη), με έβριζε, μου τράβηξε το παιδί, ήταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκα κι εγώ και της τράβηξα το παιδί να το πάρω. Ούρλιαζε ο γιος μου. Άρπαξα το παιδί, το έβαλα μέσα. Μετά δεν θυμάμαι πως πήρα το μαχαίρι και πως τη μαχαίρωσα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα. Μου είπε εμένα θα με σκοτώσεις; Πήγε να πάρει το μαχαίρι. Μετά δεν θυμάμαι, θυμάμαι τον μπαμπά μου στο Αστυνομικό Τμήμα».

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην συζύγου του θύματος και συντρόφου της κατηγορουμένης. Συγκεκριμένα, ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και μαζί με τα πρακτικά της δίκης να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να ερευνηθεί τυχόν συνέργεια του συζύγου του θύματος στην υπόθεση.

Για την κατηγορουμένη η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στην αγόρευσή της μίλησε για ανθρωποκτόνο σκοπό της 35χρονης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως: «το μαχαίρι που έπληξε το θύμα και η συμπεριφορά που έδειξε την προηγούμενη και εκείνη την ημέρα δείχνει ότι υπήρξε σχεδιασμός και ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν το σκέφτηκε».
Tags:
Κορωπί, δολοφονία, δικαστήριο, δίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK