13:16 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε και σε δεύτερο βαθμό το δικαστήριο στη γυναίκα που δολοφόνησε στο Κορωπί τη σύζυγο του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, το 2016.

Σε ισόβια και 18 μήνες κάθειρξη καταδικάστηκε εκ νέου από το Εφετείο η αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου».

Η ποινή είναι η ίδια με αυτή που είχε επιβάλει και το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ενώ στη γυναίκα επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, δίχως να της αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε δολοφονήσει το καλοκαίρι του 2016 τη σύζυγο του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό και μάλιστα μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Το Εφετείο διέταξε, επίσης, τη διαβίβαση αντιγράφων της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνηθεί εάν ο πρώην σύντροφος της κατηγορουμένης έχει διαπράξει το αδίκημα της συνέργειας διά παραλείψεως στην πράξη της 30χρονης, όπως μετέδωσε το lawandorder.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο πραγματοποίησε διάσκεψη για να αποφανθεί επί των ελαφρυντικών που είχαν ζητήσει οι συνήγοροι της κατηγορουμένης και συγκεκριμένα για τον πρότερο σύννομο βίο και την καλή συμπεριφορά μετά την πράξη. Τελικώς, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν γίνονται αποδεκτά.

Τι είπε στην απολογία της η φόνισσα του Κορωπίου

Κατά την απολογία της, η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, τη σύζυγο του άνδρα.

«Ήρθα εδώ να ζητήσω συγγνώμη προς όλους, και τα παιδιά της συγχωρεμένης και τα δικά μου παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από τότε που έφυγαν τα παιδιά μου, έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη πλέον….» ανέφερε.

Υποστήριξε ότι έκανε στροφή στον Θεό μετά το έγκλημα που διέπραξε, ενώ αναφέρθηκε και στο φονικό επαναλαμβάνοντας τον διαπληκτισμό της με το θύμα.

«Μου άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού (σ.σ. η 35χρονη), με έβριζε, μου τράβηξε το παιδί, ήταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκα κι εγώ και της τράβηξα το παιδί να το πάρω. Ούρλιαζε ο γιος μου. Άρπαξα το παιδί, το έβαλα μέσα. Μετά δεν θυμάμαι πως πήρα το μαχαίρι και πως τη μαχαίρωσα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα. Μου είπε εμένα θα με σκοτώσεις; Πήγε να πάρει το μαχαίρι. Μετά δεν θυμάμαι, θυμάμαι τον μπαμπά μου στο Αστυνομικό Τμήμα» είπε.
Tags:
φόνος, έγκλημα, δολοφονία, δικαστήριο, Δικαιοσύνη, Κορωπί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK