12:24 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (662)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορά της από σήμερα (01/07), αλλά για τη διέλευση από τα φυλάκια στα χερσαία όριά της ισχύουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο του ανοίγματος των συνόρων που πραγματοποιείται, σήμερα (01/07), η διέλευση θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια στα χερσαία όρια της Ελλάδας. 

Λιμάνι Θεσσαλονίκης
© Φωτογραφία : Achilleas Chiras / SOOC

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με χθεσινή (30/06) ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα, κυβερνητικού εκπροσώπου, στα σύνορα με τη Βουλγαρία η είσοδος επιτρέπεται μόνο από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα. Από τα υπόλοιπα σημεία εισόδου επιτρέπονται μόνο οι διελεύσεις για «ουσιώδεις λόγους».

Επίσης, στα σύνορα με την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Τουρκία επιτρέπονται μόνο «οι διελεύσεις για ουσιώδεις λόγους».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε στη σημασία των μέτρων πρόληψης που έχουν υιοθετηθεί, λέγοντας το εξής:

«Για την προάσπιση της υγείας όλων, Έλληνες ιατροί και μηχανικοί ανέπτυξαν ένα πρόγραμμα ανάλυσης και εκτίμησης επιδημιολογικών δεδομένων, βάσει του οποίου oi επισκέπτες θα υπόκεινται σε δειγματοληπτικό έλεγχο κατά την είσοδό τους. Οι επισκέπτες αυτοί θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας».
Θέμα:
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (662)
Tags:
τουρισμός, σύνορα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK