20:14 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Η υποδοχή των ταξιδιωτών έγινε με λύρα και λαούτο, ενώ τα αεροπλάνα πέρασαν κάτω από αψίδα νερού.

Με λύρα και λαούτο έγινε η υποδοχή των πρώτων ταξιδιωτών που έφτασαν στην Κρήτη από το εξωτερικό καθώς τα περιφερειακά αεροδρόμια όλης της χώρας υποδέχονται από σήμερα πτήσεις εξωτερικού.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» η πρώτη πτήση ήταν από την Τσεχία. Επρόκειτο για μη προγραμματισμένη πτήση η οποία έφτασε περίπου στις 7:30 το πρωί στο αεροδρόμιο, όπως μετέδωσε το ekriti.gr.

Ο αλγόριθμος «έδειξε» ότι έπρεπε να γίνει δειγματοληπτικό τεστ για κορονοϊό σε 20 επιβάτες, κάτι που έγινε δίχως προβλήματα, όπως δήλωσε ο αερολιμενάρχης, Γιώργος Πλιάκας, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη. Αυτά τα 20 άτομα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο τους, για 24 ώρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Στις 8:10 προσγειώθηκε η επόμενη πτήση από τη Γερμανία και συγκεκριμένα το Αμβούργο, ενώ σήμερα στο «Νίκος Καζαντζάκης» αναμένονται 35 πτήσεις από Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία και Ολλανδία.

Με λύρα η υποδοχή των πρώτων ταξιδιωτών στην Κρήτη

Για την υποδοχή των πρώτων ταξιδιωτών στην Κρήτη είχε στηθεί μια μικρή γιορτή καθώς έξω από την αίθουσα αφίξεων έπαιζαν λύρα και λαούτο, σύμφωνα με τον ίδιο τοπικό ιστότοπο.

Με λύρα και λαούτο η υποδοχή των πρώτων ταξιδιωτών στην Κρήτη
© Φωτογραφία : ekriti.gr
Με λύρα και λαούτο η υποδοχή των πρώτων ταξιδιωτών στην Κρήτη

Νωρίτερα, τα αεροπλάνα στην πίστα του αεροδρομίου είχαν περάσει κάτω από αψίδα νερού.

Υποδοχή αεροπλάνου στην Κρήτη
© Φωτογραφία : ekriti.gr
Υποδοχή αεροπλάνου στην Κρήτη
Tags:
τουρισμός, κορονοϊός, αεροδρόμια, αεροδρόμιο, τουρίστες, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK