20:43 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το ιδιωτικό σχολείο «Νέα Γενιά Ζηρίδη» φέρεται να ετοιμάζεται να κλείσει λόγω των χρεών που έχουν συσσωρευτεί.

Λουκέτο βάζει το ιδιωτικό σχολείο «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σύμφωνα με δημοσίευμα, λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων.

Τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη δεν θα λειτουργήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά, 2020-2021, όπως μετέδωσε το in.gr, επικαλούμενο γονείς μαθητών. Συγκεκριμένα, οι γονείς ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν από το λογιστήριο πως το σχολείο δεν θα δεχθεί μαθητές από την επόμενη χρονιά, ενώ επιστρέφονται και οι προκαταβολές που είχαν.

Σημειώνεται ότι οι διοικητικές υπηρεσίες θα παραμείνουν σε λειτουργία ώστε να κλείσουν όλες τις υποθέσεις.

Αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα για χρόνια το ιδιωτικό σχολείο «Νέα Γενιά Ζηρίδη»

Το ιδιωτικό σχολείο «Νέα Γενιά Ζηρίδη» αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια οικονομικές δυσκολίες. Μέρος αυτών οφείλονταν στα μεγάλα δάνεια που είχαν ληφθεί για την κατασκευή του σύγχρονου σχολείου στην περιοχή των Μεσογείων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, το σχολείο συνέχιζε να λειτουργεί.

Τα οικονομικά προβλήματα φέρεται να επιδεινώθηκαν τους τελευταίους μήνες, οπότε και πολλοί γονείς δεν πλήρωναν τα δίδακτρα επικαλούμενοι την κατάσταση με τον κορονοϊό και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Συνολικά περίπου 1.000 παιδιά φοιτούσαν στα εκπαιδευτήρια, μαζί με το δημοτικό. Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει πλέον να αναζητήσουν νέο σχολείο.

Κατά πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, το σχολείο «Ζηρίδη» βρίσκεται σε επικοινωνία με τρία ιδιωτικά σχολεία προκειμένου να μετακινηθούν τα παιδιά.

Tags:
Χρέη, Νέα Γενιά Ζηρίδη, κλειστά σχολεία, σχολείο, σχολεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK