23:45 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Ένας μοναχός από το Άγιο Όρος, μίλησε σε εκπομπή του MEGA για τον ψευτογιατρό και τον τρόπο που ο 47χρονος κατηγορούμενος κατάφερνε να εξαπατά τα θύματά του.

«Αυτός είχε αναλάβει κάποιο μοναστήρι, γυναικείο μοναστήρι απ’ έξω και τους βοηθούσε κι ένας δικός μας συνεργάτης, ένας από τους αρχιτέκτονες μας έλεγε γι’ αυτόν ότι είχε πάει η κόρη του, είχε κάποια προβλήματα στα μάτια… Αυτός έλεγε ότι πρέπει να σου κάνει ενέσεις, η κάθε ένεση κοστίζει τόσες χιλιάδες…»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του μοναχού, οι περισσότεροι από εκείνους που τον συμβουλεύονταν, τον είχαν μπερδέψει με άλλο γιατρό, με έναν πραγματικό γιατρό, κι έτσι ήταν εύκολο να πέσουν στην παγίδα του.

«Γιατί το θυμάμαι… γιατί υπάρχει ένας άλλος γιατρός, που είναι χειρουργός και είχαν μπερδέψει και τους δύο. Έχουν το ίδιο όνομα. Αλλά ο ένας είναι χειρουργός που δούλευε σε ένα νοσοκομείο, ο άλλος είναι αυτός που ασχολείται με τα βότανα».

Δραστηριότητες και στη βόρεια Ελλάδα

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ανέπτυξε τη δράση του και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, πριν από δύο χρόνια.

Ο ψευτογιατρός πλησίασε μια γυναίκα που ο αδελφός της νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα σε όλο του το σώμα και προσπάθησε να την πείσει να ακολουθήσει τις συμβουλές του, προκειμένου να σωθεί.

«Με βρήκε μέσα στην εντατική, στον διάδρομο του νοσοκομείου και μου είπε πως το πολύ σε ένα μήνα ο αδελφός μου θα περπατήσει. Με προέτρεψε να μην το αφήσω εδώ στο Ιπποκράτειο και πως πρέπει να τον πάει στην Κατερίνη, με ασθενοφόρο σε δικιά του κλινική».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο 47χρονος, δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο ο ίδιος τον γιατρό του αδελφού της και μάλιστα, να τον απειλήσει ότι θα βρει τον μπελά του, εάν δεν εγκρίνει άμεσα, τη μεταφορά του ασθενή, στην ιδιωτική κλινική της Κατερίνης που πρότεινε ο ψευτογιατρός.

«Απείλησε τον γιατρό μου, ότι είναι μεγάλος, ότι έχει μέσα, ότι είναι από την Αμερική, ότι θα βρει τον μπελά του ο γιατρός εάν δεν τα καταφέρει. Είχε μάθει ότι είμαστε πέντε αδέλφια, ότι το παιδί ήταν πολύ τραυματισμένο, υπήρχαν λεφτά και με είχε πλησιάσει, δηλαδή είχε γίνει τσιμπούρι».

Ο γιατρός του Ιπποκράτειου τελικά δεν συναίνεσε για τη μεταφορά, καθώς η κατάσταση της υγείας του αδελφού της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Δυστυχώς, ο άνδρας απεβίωσε 10 ημέρες αργότερα.

Ο 47χρονος το έμαθε και εκνευρισμένος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, την κάλεσε ξανά για να τη θέσει προ των ευθυνών της λέγοντάς της πως: «μπορούσες εάν ήθελες να τον σώσεις».
Tags:
Θεσσαλονίκη, θύματα, Ιπποκράτειο νοσοκομείο, Άγιο Όρος, ψέμα, καταγγελίες, καταγγελία, γιατροσόφια, γιατρός, γιατροί, μαϊμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK