11:45 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (671)
0 0 0
Βρείτε μας

Να μην απαγορευτούν τα πανηγύρια ζήτησε η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, εξηγώντας ότι πολλοί συνάδελφοί της στον κλάδο «πεινάνε» μετά τις ακυρώσεις λόγω κορονοϊού.

Κατά της απαγόρευσης των πανηγυριών τάχθηκε η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, τονίζοντας ότι ο κλάδος τους πλήττεται καθώς δεν πληρώνονται με «μηνιάτικο» όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ειδικοί, όπως ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, είχαν ζητήσει να τεθεί θέμα απαγόρευσης στα πανηγύρια λόγω κορονοϊού μετά τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν στην Αλίαρτο και στο Γουδή.

Η Γωγώ Τσαμπά, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, παραδέχτηκε ότι σε ένα πανηγύρι είναι δύσκολο να μην χορέψεις ή να μην χαιρετήσεις τους γνωστούς σου.

«Είναι δύσκολο να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις ή να μην χαιρετήσεις φίλους και γνωστούς» δήλωσε.

Ωστόσο, όπως είπε, δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια, ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος τους. Εξήγησε πως αν και είχε προγραμματίσει αρκετές δουλειές, πλέον έχει μείνει μόνο με 25!

«Είναι πολλοί συνάδελφοι που πεινάνε και εγώ στο τετράμηνο πήρα 1.330 ευρώ, 800 και 534 προχτές» ανέφερε.

Πρόσθεσε πως εάν θέλουν να σταματήσουν τα πανηγύρια, θα πρέπει να χορηγηθεί και στους εργαζόμενους του κλάδου ένα μηνιάτικο.

Καταλήγοντας, η λαϊκή τραγουδίστρια εξήγησε ότι πανηγύρι μπορεί να γίνει και με μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Θέμα:
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (671)
Tags:
κορονοϊός, πανηγύρι, γλέντι, Γωγώ Τσαμπά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK