11:37 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2480)
0 11
Βρείτε μας

Εντοπίστηκαν εχθές το βράδυ έξι κρούσματα κορονοϊού σε τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Δήμους Παγγαίου και Θάσου.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των Δήμων Θάσου και Παγγαίου εντοπίστηκαν εχθές το βράδυ συνολικά έξι κρούσματα κορονοϊού. Πρόκειται για τουρίστες που βρίσκονταν σε αυτές τις παραθαλάσσιες περιοχές με σκοπό τον παραθερισμό. 

Τα τέσσερα κρούσματα βρίσκονται στο νησί της Θάσου και τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα στο ξενοδοχείο που βρίσκονταν. Τα άλλα δύο εντοπίζονται στον Δήμο Παγγαίου στον νομό Καβάλας. Στη δεύτερη περίπτωση οι τουρίστες είχαν ήδη ολοκληρώσει τον παραθερισμό τους και είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους.

«Διανύουμε μια διαφορετική τουριστική περίοδο για τη Θάσο. Η προέλευση τουριστών στο νησί της Θάσου, καθιστά επιτακτική την τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας και την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε κάθε συγκυρία» τόνισε ο δήμαρχος Θάσου κ. Κυριακίδης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρούσματα προέρχονται από τη Βουλγαρία και τη Σερβία και εντοπίστηκαν έπειτα από ελέγχους κατά την είσοδό τους στη χώρα. Τέλος οι εν λόγω τουρίστες είναι ασυμπτωματικοί

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2480)
Tags:
καραντίνα, κρούσματα, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK