10:40 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2507)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον Προμαχώνα προσπαθούν να ελέγξουν στον μέγιστο βαθμό τη μετάδοση και διασπορά του κορονοϊού και έτσι τα δειγματοληπτικά τεστ θα γίνονται σχεδόν στο σύνολο των τουριστών που διέρχονται από τον συνοριακό σταθμό.

Αυξάνονται και επεκτείνονται τα δειγματοληπτικά τεστ για τον κορονοϊό σε όλους  τους τουρίστες-επισκέπτες ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσης, που εισέρχονται στη χώρα μας από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα

Η κίνηση αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια να ελέγξουν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη μετάδοση και διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα στελέχη του αστυνομικού τμήματος Προμαχώνα, που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται φτάνουν πλέον στο 90% των επισκεπτών που εισέρχονται στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 24ωρα η κίνηση είναι ιδιαίτερα μικρή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, εκτιμάται ότι θα αυξηθεί από την Παρασκευή και ενόψει Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα καλύπτουν σχεδόν το σύνολο των επισκεπτών που θα μπαίνουν στη χώρα. Αυτό πιθανόν να προκαλέσει μεγαλύτερες καθυστερήσεις τόσο στο διαβατηριακό όσο και στον υγειονομικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2507)
Tags:
τεστ, κορονοϊός, σύνορα, τουρίστες, Προμαχώνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK