00:14 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ψευτογιατρός ελέγχεται ακόμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει και επιταγές που έχει λάβει.

Μπουκαλάκια με χάπια έδινε ο ψευτογιατρός στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός και τα παρουσίαζε ως «θαυματουργά», όπως αποκάλυψε το STAR το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ψευτογιατρός προσπάθησε να πείσει ότι έδινε στα θύματά του μόνο βότανα και έλαια, όμως, απ' ό,τι φαίνεται, τους «προμήθευε» και με χάπια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το κανάλι, έφθασε στο σημείο να τυπώσει ετικέτες της εταιρίας Genetech, εταιρίας μέλους ενός ελβετικού φαρμακευτικού κολοσσού. Πάνω ανέγραφε τη δοσολογία που ήταν δύο χάπια την ημέρα, το όνομά του «Dr Κοντός» και το όνομα ενός άλλου γιατρού. Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι τα έφερνε από την Ελβετία, τα πουλούσε έναντι μεγάλων ποσών και έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως ο 47χρονος κατηγορούμενος έβαζε ασθενείς να κάνουν μαγνητικές, ανέλυε εξετάσεις αίματος και έδινε ιατρικές οδηγίες. Επίσης, συμβούλευε τους συγγενείς θυμάτων του και έδινε απαντήσεις και γνωματεύσεις σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες, παρόλο που δεν είχε ιδέα από ιατρική.

Tags:
θύματα, κατηγορούμενος, κατηγορίες, εξαπάτηση, απάτη, θεραπεία, μπουκάλια, χάπια, ψευτογιατρός, γιατροσόφια, γιατρός, μαϊμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK