11:42 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Πανελλήνιες 2020 (97)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο μαθητής Θεόφιλος Νάστας συγκέντρωσε το θεαματικό νούμερο των 19.650 μορίων, αριστεύοντας έτσι στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο μαθητής Θεόφιλος Νάστας αποτελεί έναν από τους αριστούχους στις φετινές Πανελλήνιες φτάνοντας τα 19.650 μόρια.

Συγκεκριμένα ο απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου έγραψε 20 στη Φυσική, 19.7 στο μάθημα της Χημείας, 19.6 στη Βιολογία και 19.3 στην Έκθεση. 

«Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσωπική προσπάθεια και υπομονή ένα τέτοιο αποτέλεσμα, δεν αρκεί ούτε το σχολείο ούτε το φροντιστήριο, όσο καλά και να είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αριστούχος. 

Πλέον, όπως λέει, ξεκουράζεται και προσπαθεί να αποβάλει το συσσωρευμένο άγχος όλης αυτής της δύσκολης χρονιάς που πέρασε. Βρίσκεται εν αναμονή των βάσεων με στόχο να γίνει φοιτητής Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πράγμα που υπήρξε όνειρό του ήδη από το δημοτικό. 

Ο νεαρός αναφέρθηκε και στις έκτακτες συνθήκες αυτής της χρονιάς καθώς, εκτός των άλλων, φέτος τέθηκαν σε ισχύ και αλλαγές στο σύστημα.

«Οι δυσκολίες άρχισαν πριν την καραντίνα, στην αρχή της χρονιάς ακόμη, γιατί είχαμε αλλαγές στο σύστημα, οι οποίες εμένα τουλάχιστον με επηρέασαν πολύ στον τρόπο διαβάσματος».

Παράλληλα ωστόσο, οι αλλαγές στο σύστημα δεν ήταν το μόνο εμπόδιο. Η πανδημία του κορονοϊού και η καραντίνα επηρέασαν την ψυχολογία των υποψηφίων.

«Γενικά η καραντίνα ήταν δύσκολη γιατί σε δυσκολεύει να ακούς ότι γύρω σου πεθαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι κάθε μέρα... Ήθελε πολλή δύναμη να συνεχίσω να διαβάζω. Δεν νομίζω, όμως, ότι έγιναν τρομερές ανακατατάξεις από την καραντίνα, δεν έγιναν οι τελευταίοι οι πρώτοι ή οι πρώτοι τελευταίοι» τόνισε ο νεαρός. 
Θέμα:
Πανελλήνιες 2020 (97)
Tags:
μαθητής, Πανελλήνιες 2020, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK