20:56 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Πανελλήνιες 2020 (97)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα αποτελέσματα ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2020 αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι βαθμολογίες για τα ειδικά μαθήματα στις Πανελλήνιες 2020 αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr.

Για να εισέλθουν στην εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα αποτελέσματα που έχουν δημοσιευτεί αφορούν τα ειδικά μαθήματα, όπως αυτά των ξένων γλωσσών, και τα μουσικά μαθήματα.

Μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας, στη διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr καθώς έχει δοθεί παράταση στη διαδικασία.

Για την οριστική υποβολή, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν «Οριστικοποίηση».

Μετά την οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι δυνατή χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

«Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.), όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας, αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν, ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.» είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.
Θέμα:
Πανελλήνιες 2020 (97)
Tags:
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, Πανελλήνιες 2020, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, βαθμοί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK