01:59 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η παράταση της απαγόρευσης των πανηγυριών ήταν μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα.

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την σημαντική αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιούνται πανηγύρια έως και το τέλος του μηνός Αυγούστου. 

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως: «Παρατείνεται η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων έως τις 31/8».

Οι εικόνες συνωστισμού που είχαν παρατηρηθεί στα πανηγύρια είχαν οδηγήσει την κυβέρνηση στην απόφαση για «μπλόκο» στα πανηγύρια από τα μέσα Ιουλίου.

Να σημειωθεί πως ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 78 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, προκαλώντας ιδιαίτερη ανησυχία. 

Στα αστικά κέντρα συγκεντρώνεται η πλειονότητα εκ των κρουσμάτων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στις Περιφερειακές Ενότητες Αττικής και Θεσσαλονίκης, εντοπίζονται 42. 

Tags:
πανηγύρια, Νίκος Χαρδαλιάς, Μέτρα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK