17:50 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Νέα αεροπορική οδηγία από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας προς αντικατάσταση προϋπάρχουσας - Τι ισχύει για τις δυο χώρες.

Από σήμερα 1η Αυγούστου έως και 15 Αυγούστου, όλες οι πτήσεις μεταξύ της Ελλάδας και των δύο γειτονικών μας χωρών, Αλβανίας και Βορειας Μακεδονίας θα διεξάγονται μόνο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αυτό τονίζει η νέα αεροπορική οδηγία (NOTAM) που εκδόθηκε σήμερα από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας προς αντικατάσταση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας για τις πτήσεις στις δυο γειτονικές χώρες.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αποκλείονται όλα τα δρομολόγια στα υπόλοιπα αεροδρόμια.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν κανονικά ως έχουν όλες οι υπόλοιπες αεροπορικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την ΥΠΑ, δηλαδή η αναστολή πτήσεων από και προς Τουρκία έως τις 15 Αυγούστου, η παράταση απαγόρευσης εισόδου για μη Ευρωπαίους πολίτες έως τις 14 Αυγούστου και η είσοδος όσων ταξιδεύουν αεροπορικώς από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μόνο με αρνητικό τεστ COVID-19, το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν από την άφιξή τους. 

Για τις αεροπορικές οδηγίες (παρατάσεις, αντικαταστάσεις) ισχύουν οι εξαιρέσεις ως έχουν.

Tags:
Ελευθέριος Βενιζέλος, αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία, αλβανοί, απαγόρευση πτήσεων, ακυρώσεις πτήσεων, πτήσεις, πτήση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK