19:22 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το πλοίο αναχώρησε από τη Σύρο για τη Μύκονο, όπου έγινε επιθεώρηση και διαπιστώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης στο σύστημα κλιματισμού.

Κανονικά το ταξίδι του συνέχισε το πλοίο «Worldchampion» της SeaJets μετά την αποκατάσταση της βλάβης στον κλιματισμό του, που είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των 772 επιβατών του.

Το ταχύπλοο καταμαράν -που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη- μετά από επιθεώρησε στο λιμάνι της Μυκόνου κατέπλευσε για τον προορισμό του.

Το πρωί είχε προκληθεί αναστάτωση στο λιμάνι της Σύρου, μετά τις καταγγελίες επιβατών ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. 

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Σύρου ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ.

Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του Λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση στο καταμαράν, καθώς το πλοίο φέρει σημαία Κύπρου.

Τελικά, αναχώρησε για τη Μύκονο όπου επιθεωρήθηκε και συνεχίζει κανονικά το δρομολόγιό του.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν σήμερα στο «Worldchampion» εξέδωσε η SeaJets. Κάνοντας γνωστό ότι στους επιβάτες θα δοθεί ένα δωρεάν εισιτήριο.

«Στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του, η οποία οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου. Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει 6 προορισμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνει η Seajets, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.

«Από τις 3 Ιουλίου μέχρι σήμερα το WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια τους προς 6 προορισμούς έχοντας μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες και εφαρμόζει με σχολαστικότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος. Η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας εφαρμόζεται με συνέπεια στο σύνολο του στόλου της Seajets, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα διαμαρτυρία ή πρόβλημα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags:
πανδημία, κορονοϊός, καταγγελίες, Μύκονος, Σύρος, επιβατηγό πλοίο, πλοίο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK