03:33 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2448)
0 01
Βρείτε μας

Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Σαφάρι» στα ελληνικά νησιά για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας πραγματοποιούν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), στην Πάρο έγιναν έξι έλεγχοι σε νυχτερινά καταστήματα και μπήκε «λουκέτο» 15 ημέρων σε ένα κέντρο.

Στο εν λόγω μαγαζί, υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Μάλιστα, έγιναν και πέντε συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με την ηχορύπανση.

Στην Μύκονο, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε εννέα beach bars και 17 καταστήματα, ενώ συνελήφθη και ένας Ιταλός ενοικιαστής βίλας.

Ακόμη, στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δύο άτομα από τα beach bars καθώς δεν διέθεταν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και το ωράριο μουσικής.

Τέλος, στην Σαντορίνη πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επτά κέντρα και συνελήφθησαν τρία άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Πάνω από χίλιοι έλεγχοι για τα νέα μέτρα στα ΜΜΜ το Σάββατο

Ταυτόχρονα, οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ είναι εντατικοί και στην τήρηση των μέτρων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ).

Χαρακτηριστικό είναι πως χτες, στελέχη της Αστυνομίας διενήργησαν περισσότερους από 1.000 ελέγχους διενήργησαν το Σάββατο, από το πρωί ως το βράδυ στα ΜΜΜ.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, στο επίκεντρο βρέθηκε ο έλεγχος της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, ενώ διαπιστώθηκαν και αρκετές παραβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί του Σαββάτου ως τις 10 το βράδυ η τροχαία διεξήγαγε 1.039 ελέγχους και διαπίστωσε 24 παραβάσεις.

Οι 18 από τις παραβάσεις σχετίζονταν τη μη χρήση μάσκας, ενώ οι υπόλοιπες έξι αφορούσαν σε υπεράριθμους επιβάτες υπεραστιών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) κατά τον έλεγχο στα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2448)
Tags:
έλεγχος, έλεγχοι, αστυνομικοί, αστυνομία, καταστήματα, ανοιχτά μαγαζιά, μαγαζιά, λουκέτο, συλλήψεις, καταγγελίες, καταγγελία, πρόστιμα, πρόστιμο, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK