12:41 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια σε παραλία της Νάξου, όταν ο αέρας παρέσυρε ένα παιδί πάνω σε στρώμα θαλάσσης μακριά από την παραλία.

Ευτυχές τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού παιδιού που παρασύρθηκε με το φουσκωτό στρώμα θαλάσσης, στην παραλία Πλάκα της Νάξου τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα naxostimes.gr, το μικρό παιδί έπαιζε στην παραλία μαζί με άλλα παιδιά και υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Ωστόσο, ο έντονος αέρας παρέσυρε το στρώμα πάνω στο οποίο βρισκόταν το μικρό παιδί, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την παραλία γρήγορα.

Αν και ορισμένοι λουόμενοι προσπάθησαν να το προσεγγίσουν κολυμπώντας, δεν τα κατάφεραν, όπως δεν τα κατάφερε ούτε ένας χειριστής σανίδας SUP.

Το παιδί τελικά προσέγγισαν με ταχύπλοο σκάφος που έπλεε στην περιοχή, ενώ σκάφος του λιμενικού, το οποίο ειδοποιήθηκε αμέσως, έφτασε στο σημείο. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, αυτό έγινε με αρκετή καθυστέρηση.

Tags:
υπουργείο Ναυτιλίας, παιδιά, παιδί, Νάξος, παραλία, λουόμενοι, κολυμβητής, ταχύπλοο, σκάφος, Λιμενικό Σώμα, αέρας, θάλασσα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK