08:37 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ιπτάμενο δελφίνι που εκτελούσε δρομολόγια από το λιμάνι του Βόλου, ταξίδευε με τρύπα στο μηχανοστάσιο και έτσι συνελήφθη ο καπετάνιος.

Με τρύπα στον χώρο του μηχανοστασίου ταξίδευε υδροπτέρυγο, με αποτέλεσμα ύστερα από έλεγχο του λιμενικού και τον εντοπισμό του προβλήματος, να συλληφθεί ο καπετάνιος του σκάφους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι του Βόλου, όταν όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, εκτέλεσαν έκτακτη επιθεώρηση στο σκάφος, όταν αυτό έδεσε στο λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, εντοπίστηκε τρύπα στον χώρο του μηχανοστασίου, ενώ το νερό που είχε εισρεύσει στο σκάφος, έφτανε τα 10 εκατοστά σε ύψος.

Οι άνδρες του Λιμεναρχείου προχώρησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου του υδροπτέρυγου «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ ξεκίνησε προανάκριση καθώς και διαδικασία επιβολής κυρώσεων.

Επίσης, απαγορεύτηκε ο απόπλους του συγκεκριμένου σκάφου, μέχρι να εκδοθεί το πιστοποιητικό για αποκατάσταση της ζημιάς. Κατά τη διάρκεια των ερευνών δεν διαπιστώθηκε ρύπανση της θάλασσας.

 

Tags:
σύλληψη, ταξίδι, θάλασσα, νερό, τρύπα, λιμενικοί, Λιμενικό Σώμα, Βόλος, ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK