22:29 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οδηγός του δήμου της Θεσσαλονίκης ανέφερε στην υπηρεσία του πως ίσως εκτέθηκε στον ιό και με τη θετική διάγνωση τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Σε συναγερμό έχει τεθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, καθώς οδηγός του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως έκανε γνωστό η ιστοσελίδα voria.gr, ο οδηγός μετέβη για εργασία στην υπηρεσία του για τελευταία φορά το Σάββατο 25 Ιουλίου, ενώ τη Δευτέρα 27 Ιουλίου σε επικοινωνία με την υπηρεσία του, ανέφερε πως μετά την εργασία του, ενδεχομένως να εκτέθηκε στον ιό.

Οι τοπικές αρχές, αμέσως ενεργοποιήθηκαν, εξαιρώντας τον υπάλληλο από τα καθήκοντά του, με αποτέλεσμα να μην έχει προσέλθει στην υπηρεσία του όλες αυτές τις ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Δευτέρας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του εν λόγω υπαλλήλου έδειξαν πως έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό. Έτσι, στο πλαίσιο του υγειονομικού πρωτοκόλλου ο υπάλληλος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Από την πλευρά του, ο δήμος Θεσσαλονίκης εφαρμόζει όλα τα μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού, χορηγώντας στους υπάλληλους και τους εργαζόμενους γάντια, μάσκες, προσώπου, αντισηπτικά, ειδικές στολές και άλλα είδη προστασίας, ενώ εκτελούνται τακτικά απολυμάνσεις σε χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός και συνάθροιση των υπαλλήλων του δήμου αλλά και των πολιτών.

Tags:
COVID-19, μέτρα προστασίας, κρούσμα, κορονοϊός, καθαριότητα, οδηγός, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK