21:26 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 01
Βρείτε μας

Συναγερμός για τα κρούσματα κορονοϊού έχει σημάνει στη Λάρισα. Σε επτά ανέρχονται πλέον τα κρούσματα που συνδέονται με τον γάμο.

Συναγερμό έχουν σημάνει τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στη Λάρισα. Στο επίκεντρο βρίσκεται η περιοχή του Αμπελώνα υπό τον φόβο διασποράς του ιού, ενώ κλειστή παραμένει σήμερα η εφορία και το ΣΔΟΕ στην πόλη.

Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει τις ιχνηλατήσεις στην περιοχή του Αμπελώνα, όπως μετέδωσε το larissanet.gr. Στην περιοχή πραγματοποιήθηκε γάμος από τον οποίο έχουν προκύψει επτά κρούσματα κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα των ιχνηλατήσεων δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σήμερα, ενώ σε εγρήγορση βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο.

Σε καραντίνα γιατρός στον Αμπελώνα της Λάρισας

Την ίδια στιγμή, σε καραντίνα βρίσκεται γιατρός του Ιατρείου του Αμπελώνα ο οποίος φέρεται να ήρθε σε επαφή με κρούσμα από τον γάμο στη Λάρισα.

Ο γιατρός πήγε στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας και έδωσε δείγμα προς εξέταση, σύμφωνα πάντα με το τοπικό ΜΜΕ. Στη θέση του έχει ήδη τοποθετηθεί άλλος γιατρός.

Κλειστή σήμερα η εφορία Λάρισας και το ΣΔΟΕ

Λόγω της κατάστασης, κλειστή είναι σήμερα, Παρασκευή, η ΔΟΥ Λάρισας, καθώς πραγματοποιήθηκε χθες και συνεχίζεται σήμερα η απολύμανση, μετά τη διαπίστωση κρούσματος κορονοϊού σε εφοριακό.

Κλειστά παραμένουν και τα γραφεία του παραρτήματος Λάρισας της Ε΄ Υποδιεύθυνσης της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θεσσαλονίκης, του ευρύτερα γνωστού και ως πρώην ΣΔΟΕ, καθώς επίσης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού.

Την Κυριακή αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για τη λειτουργία των δύο υπηρεσιών από τη Δευτέρα.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
ΕΟΔΥ, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Λάρισα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK