21:59 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Μόνο το Σάββατο βεβαιώθηκαν 523 παραβάσεις.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συχνοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το Σάββατο 8 Αυγούστου, έλαβαν χώρα συνολικά 57.612 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 523 παραβάσεις

Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 509 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας ή μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν 507 διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ και δύο των 300 ευρώ. Παράλληλα, διαπιστώθηκαν επτά παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων με αποτέλεσμα την σύλληψη τριών ατόμων.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 2.958 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας ή μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης. Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση. 

Tags:
αστυνομία, έλεγχος, μάσκα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK