16:45 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Τεστ για τον κορονοϊό θα πραγματοποιούνται σε όσους επιστρέφουν στο «κλεινόν άστυ» την Κυριακή στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας σε όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Κλιμάκια γιατρών και νοσηλευτών από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, θα βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής σε Πειραιά και Ραφήνα για επιδημιολογικό δειγματοληπτικό έλεγχο στους ταξιδιώτες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των ταξιδιωτών που επιστρέφουν από τις διακοπές ώστε να προασπίσουν κατά την επάνοδό τους στην Αττική το κοινωνικό σύνολο από την διασπορά του κορονοϊού.

«Ενημερώνουμε τους πολίτες όλων των ηλικιών να επαγρυπνούν και να μεριμνούν για την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου κατά την επιστροφή τους στα αστικά κέντρα της Αττικής» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Tags:
λιμάνια, Ραφήνα, Πειραιάς, μέτρα προστασίας, έλεγχοι, Δεκαπενταύγουστος, Περιφέρεια Αττικής, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK