08:52 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής από την Πυροσβεστική. Έχει κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας και στις δύο λωρίδες.

Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών ξέσπασε το πρωί σήμερα, Σάββατο, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών, η πυρκαγιά εξαπλώθηκε τόσο σε χώρους μέσα στο εργοστάσιο όσο και σε χώρους εκτός του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σώρου.

​Στο σημείο έχουν σπεύσει επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 33 άνδρες με 11 οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και της Πέρειφέρειας, αλλά και εθελοντές.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο, αν και τα υλικά που καίγονται ενδεχομένως να δυσχεράνουν το έργο τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει αναφορά για κάποιον εγκλωβισμό, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο καθώς οι δυνάμεις δεν έχουν εισέλθει ακόμη στο εσωτερικού του κτηρίου.

Λόγω του κινδύνου, η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η ευρύτερη περιοχή έχει σκεπαστεί από πυκνούς, μαύρους καπνούς, ενώ, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν έχουν επεκταθεί σε άλλα κτίρια.

Tags:
πυρκαγιά, φωτιά, Πυροσβεστική, πλαστικό, εργοστάσιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK