20:50 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 01
Βρείτε μας

Βέβαιος ότι το σύστημα Υγείας της χώρας μας μπορεί να αντιμετωπίσει ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού εμφανίστηκε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Το σύστημα Υγείας μπορεί να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορονοϊού, σημείωσε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. 

Όπως σημείωσε, από την αρχή της κρίσης, σχεδιάσαμε έχοντας στο μυαλό μας τα χειρότερα σενάρια, βλέποντας και τι συμβαίνει γύρω μας. Ενισχύσαμε το σύστημα υγείας με υλικούς και ανθρώπινους πόρους για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. 

Όλα κρίνονται εκ της αποτελεσματικότητας, πρόσθεσε, και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μας δικαιώνουν. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και στηριζόμαστε σε αυτό, συμπλήρωσε.

Κάθε βαθμίδα του ΕΣΥ δούλεψε, είπε ακόμη, και αναφέρθηκε στα Κέντρα Υγείας που λειτουργούσαν αποκλειστικά για ασθενείς με κορονοϊό, αλλά και τα πρωτόκολλα για κάθε κατάσταση.

Τέλος ο κ. Κοντοζαμάνης, έκανε έκκληση σε «νέους και παλιούς» αιμοδότες,να σπεύσουν να δώσουν αίμα, λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη. Αναφέρθηκε δε, αιμοδοσία που οργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Μέγαρο Μουσικής από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
μέτρα προστασίας, Μέτρα, κορονοϊός, Υπουργείο Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK