02:47 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα πρώτα 529 τεστ για κορονοϊό που έγιναν την Τετάρτη σε βουλευτές και εργαζόμενους της Βουλής βγήκαν σήμερα και είναι όλα αρνητικά.

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα από τα πρώτα 529 τεστ μοριακού ελέγχου PRC που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη σε βουλευτές, συνεργάτες τους, υπαλλήλους και εργαζόμενους στη Βουλή των Ελλήνων.

Τα αποτελέσματα έγιναν σήμερα γνωστά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και αφορούσαν όσους εθελοντικά υποβλήθηκαν στο τεστ την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα του πρώτου διήμερου ελέγχου μετά την καλοκαιρινή διακοπή των εργασιών του Κοινοβουλίου, που πραγματοποίησε η Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής συνολικά 1.100 άτομα και από αυτούς οι 170 ήταν βουλευτές.

Η Βουλή των Ελλήνων θα συνεχίσει τα πραγματοποιεί εθελοντικά τεστ και την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μπορέσουν να ελεγχθούν όσοι από τους βουλευτές, συνεργάτες τους, υπαλλήλους και εργαζόμενους απουσίαζαν την περασμένη Τετάρτη και την περασμένη Πέμπτη.

Tags:
SARS-CoV-2, πανδημία, τεστ, κορονοϊός, Βουλή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK