00:57 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 02
Βρείτε μας

Σε γυμναστήριο της Αθήνας εντοπίστηκε να εργάζεται γυναίκα με κορονοϊό, η οποία «έσπασε» την καραντίνα αφότου βρέθηκε θετική στη Μύκονο, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

Γυναίκα με κορονοϊό φέρεται πως εντοπίστηκε να εργάζεται κανονικά σε γυμναστήριο στην Αθήνα, παραβιάζοντας την καραντίνα στην οποία τέθηκε αφότου είχε βρεθεί θετική στον νέο ιό.

Η γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Μυκόνου όταν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ως εκ τούτου τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών.

Ωστόσο, αστυνομικοί δεν κατόρθωσαν να την εντοπίσουν στον χώρο που είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούσε την καραντίνα.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες επικοινωνίες, με τις αρμόδιες Αρχές να διαπιστώνουν ότι η εργαζόμενη φέρεται να έλεγε ψέματα καθώς εντοπίστηκε να εργάζεται σε αλυσίδα γυμναστηρίων ως γυμνάστρια, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στη συγκεκριμένη εργαζομένη αναφερόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όταν στην ενημέρωση την Παρασκευή μίλησε για περιστατικό με εργαζόμενο που ενώ είχε κορονοϊό εμφανίστηκε στη νέα του δουλειά.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
γυμναστήριο, Αθήνα, καραντίνα, κορονοϊός, Μύκονος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK