12:38 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 44
Βρείτε μας

Σε ορισμένα «πλουσιόπαιδα» απέδωσε την ευθύνη για τη διασπορά του κορονοϊού ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Ηλίας Σιώρας.

Ευθύνη σε κάποια «πλουσιόπαιδα» για τη διασπορά του κορονοϊού απέδωσε ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Ηλίας Σιώρας.

Ο κ. Σιώρας, μιλώντας στο OΡΕΝ, δήλωσε ότι υπήρξαν «κάποια πλουσιόπαιδα» που γύρισαν τα νησιά με ταχύπλοα και προκάλεσαν τη διασπορά.

«Υπάρχει ένα ζήτημα πώς γίνεται η διασπορά (σ.σ. του κορονοϊού). Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα... Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνες οι περιοχές και εκείνες οι κατηγορίες που ήταν θετικοί και διέσπειραν τον ιό ήταν πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά» δήλωσε ο κ. Σιώρας.

Αναφερθείς στην υπόθεση του 26χρονου με κορονοϊό που το έσκασε από τον «Ευαγγελισμό» αφότου έμαθε ότι ήταν θετικός, ο κ. Σιώρας τόνισε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα.

«Δεν ήταν μόνο θετικός στον κορονοϊό, είχε και συμπτώματα και είχε βγει και εισιτήριο για να εισαχθεί. Εκεί, τον έχασαν οι γιατροί και απ' ό,τι πληροφορούμαστε, τον αναζητά η Αστυνομία. Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι δημόσιος κίνδυνος και πρώτα απ' όλα για τον ίδιο του τον εαυτό. Τέτοια φαινόμενα μακάρι να μην ξανασυμβούν» τόνισε.

Καταλήγοντας, ο ίδιος στάθηκε στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό» εν μέσω πανδημίας:

«Στη γενική εφημερία του Σαββάτου ήρθαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεαροί εργαζόμενοι, από τους οποίους οι εργοδότες τους ζήτησαν να κάνουν το τεστ προκειμένου να ξαναγυρίσουν στη δουλειά. Ήταν τόσο μεγάλος ο χρόνος της αναμονής, που πάρα πολλοί έφυγαν χωρίς να το κάνουν. Τους έστειλε ο ΕΟΔΥ στον Ευαγγελισμό που γινόταν ο κακός χαμός και οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν. Από την άλλη, στο ιδιωτικό εργαστήριο δεν μπορούνε να πάνε να κάνουν το τεστ διότι κάνει 100-120 ευρώ και έτσι βρέθηκαν σε αδιέξοδο και έμειναν χωρίς τεστ».
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
Ελλάδα, νοσοκομείο, κορονοϊός, Ευαγγελισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK