00:17 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη, με τον διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελο Μπίνη.

Στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε και συνάντηση με τον επικεφαλής της ΕΔΑ, Άγγελο Μπίνη και στελέχη της Αρχής. 

«Η πιστή τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας αποτελεί αποφασιστικής σημασίας ζήτημα για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ πρόσθεσε ότι «η συμβολή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε αυτή την καθημερινή μάχη είναι πραγματικά πολύτιμη».

Υπενθύμισε δε πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων.

«Κι αυτό είναι αναγκαιότητα, είναι επιταγή είναι καθήκον όλων μας έναντι της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που μας δείχνει καθημερινά την εμπιστοσύνη του και με περισσή υπομονή και επιμονή εφαρμόζει τα μέτρα και στην πρώτη φάση του "Μένουμε Σπίτι" και τώρα στη δεύτερη φάση του "Μένουμε Ασφαλείς"» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μπίνη, από τις 15 Μαΐου έως και τις 31 Αυγούστου, στις 13 Περιφέρειες της χώρας έχουν διενεργηθεί συνολικά 3.805 έλεγχοι και έχουν καταγραφεί 276 παραβάσεις. Έχουν επιβληθεί συνολικά πρόστιμα 518.250 ευρώ και 2.700 ευρώ πρόστιμα σε 21 φυσικά πρόσωπα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που υποδεχόμαστε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μας έχει τιμήσει με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα και μας τιμά με την ανάθεση πολύ λεπτών αποστολών με μεγάλη προστιθέμενη αξία για την ελληνική κοινωνία και την προστασία της ανθρώπινης υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μπίνης.
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK