16:52 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 01
Βρείτε μας

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε στενή συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ, αποστέλλει με e-mail και με SMS, προς όλους τους νέους στρατεύσιμους, χρήσιμες οδηγίες προστασίας ενόψει της κατάταξής τους.

Σε υποχρεωτικά τεστ για τον κορονοϊό θα υποβάλλονται όλοι οι στρατεύσιμοι που παρουσιάζονται για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις τον Σεπτέμβριο, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα πραγματοποιούνται έλεγχοι για κορονοϊό σε όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων, με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

«Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε στενή συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ, αποστέλλει με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και με SMS, προς όλους τους νέους στρατεύσιμους και στα τρία σώματα των ΕΔ, χρήσιμες οδηγίες προστασίας ενόψει της κατάταξής τους» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
τεστ, Ένοπλες Δυνάμεις, στρατιώτες, κρούσματα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK