18:45 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (314)
0 02
Βρείτε μας

Στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού αναφέρθηκε στη σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας,

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής τόνισε πως επιζητούμε σαν ανθρωπότητα την πλήρη ολοκλήρωση των διεθνών μελετών ώστε ο κόσμος να εμβολιαστεί με ασφάλεια με ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα έχουμε εξελίξεις μέσα στον Οκτώβριο.

Παράλληλα επεσήμανε πως δεν θα ήθελε να δει το εμβόλιο να γίνεται μέσο πολιτικής αντιπαράθεσης ή ευκαιρία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Πρέπει να μιλάμε με δεδομένα, με ανησυχεί η απροθυμία των ανθρώπων να τα ακούσουν για ιδεολογικούς και άλλους λόγους που αφορούν το περιβάλλον τους και όχι τη δημόσια υγεία» διεμήνυσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

«Μακάρι γρήγορα και ελπίζω με ένα αποτελεσματικό εμβόλιο να τελειώσουν όλοι οι περιορισμοί, να αναπνεύσουμε σε όλα τα επίπεδα, να δούμε ο ένας τον άλλο με καθαρή ματιά» τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

Τέλος, μίλησε και για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία που θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, καθώς, όπως είπε, είναι πιο σημαντικό να συνεχιστεί η εκπαίδευση μέσα στην πανδημία.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (314)
Tags:
φάρμακο, φάρμακα, νεκρή, νεκροί, νεκρός, εισαγόμενα κρούσματα, κρούσματα, κρούσμα, θεραπεία, COVID-19, κορονοϊός, εμβόλια, εμβόλιο, Σωτήρης Τσιόδρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK