19:54 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 02
Βρείτε μας

Διευκρινίσεις για το πού βρισκόταν στο διάστημα της απουσίας του από την ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό, παρείχε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, επέστρεψε σήμερα στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και εξήγησε την απόσταση που είχε κρατήσει το τελευταίο διάστημα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος: «Τον τελευταίο καιρό κράτησα απόσταση και αυτό καθώς έχουμε επικεντρωθεί με την ομάδα στη βαθύτερη ανάλυση. Δεν σας εγκατέλειψα, ούτε εσάς ούτε την προσπάθεια που κάνουμε».

Στη συνέχεια, μάλιστα, πρόσθεσε πως «συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε όλοι μας, τόσο στην επιτροπή με τους ειδικούς όσο και με το Υπουργείο. Τρεις φορές την εβδομάδα παρουσιάζουμε τα δεδομένα και τα συζητάμε με τον πρωθυπουργό και πλέον όποτε κρίνεται απαραίτητο, θα είμαι εδώ και θα σας ενημερώνω».

Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσιόδρας υπογράμμισε ακόμη ότι συνεχίζεται η συνεργασία της Επιτροπής με το Υπουργείο Υγείας, με τα νοσοκομεία, τον ΕΟΔΥ και τόνισε πως «όπου παρουσιαστεί ανάγκη, τρέχουμε».

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
θάνατος, θάνατοι, νεκροί, νεκρός, νεκρή, εισαγόμενα κρούσματα, κρούσματα, κρούσμα, Νίκος Χαρδαλιάς, COVID-19, κορονοϊός, απουσίες, επιστροφή, εγκατάλειψη, Σωτήρης Τσιόδρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK