08:28 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 01
Βρείτε μας

Κλειστά θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, δύο beach bar στη Μύκονο ύστερα από διψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού στο προσωπικό.

Το προσωρινό κλείσιμο δύο γνωστών beach bar στη Μύκονο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο προσωπικό αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Παρασκευής, 4 Σεπτεμβρίου τα μαγαζιά «Nammos» και «Skorpios», στην περιοχή Παράγκα

Η απόφαση ελήφθη από τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό των καταστημάτων.

Είχαν προηγηθεί αιφνιδιαστικοί έλεγχοι κλιμακίου της Πολιτικής Προστασίας, με επικεφαλής τον κ. Παπαγεωργίου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν χτες βράδυ.

Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων στα δύο beach bar στη Μύκονο

Πολλά από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό των δύο beach bar ήταν θετικά.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον 10 κρούσματα.

Ως εκ τούτου ελήφθη η απόφαση για το κλείσιμο των δύο beach bar από την 1η Σεπτεμβρίου, στις 22:00, έως τις 4 Σεπτεμβρίου, στις 7:00, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του κορονοϊού.

Εν συνεχεία, θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, κλείσιμο, λουκέτο, beach bar, Μύκονος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK