14:57 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 11
Βρείτε μας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Σε απομόνωση στο σπίτι τους παραμένουν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

Σχετική ενημέρωση υπήρξε από το Υπουργείο Ανάπτυξης στην οποία σημειώνεται ότι οι δύο υπουργοί θα συνόδευαν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης:

«Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Και ο Πλακιωτάκης σε καραντίνα

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι σε απομόνωση στο σπίτι του βρίσκεται ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Είναι το τρίτο κυβερνητικό στέλεχος που μπαίνει σε καραντίνα.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας είχε έρθει επίσης σε επαφή με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εκ των οποίων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
καραντίνα, κρούσμα, Νίκος Παπαθανάσης, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK