00:54 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε απομόνωση στο σπίτι του βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Είναι το τρίτο κυβερνητικό στέλεχος που μπαίνει σε καραντίνα.

Ύστερα από επαφή με κρούσμα κορονοϊού, και ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι σε απομόνωση στο σπίτι τους παραμένουν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

Οι κ.κ. Γεωργιάδης και Παπαθανάσης ματαίωσαν το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνόδευαν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
περιορισμός στο σπίτι, καραντίνα, κρούσμα, κορονοϊός, Γιάννης Πλακιωτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK