16:46 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 02
Βρείτε μας

Η δομή τοξικοεξαρτημένων στεγάζεται σε ξενοδοχείο στην οδό Χαλκοκονδύλη, ενώ δεν αποκλείονται περιοριστικά μέτρα. Εξάλλου, στη Μόρια αναμένεται να γίνουν 2.000 τεστ σε δύο ημέρες.

Χρήστης σε δομή τοξικοεξαρτημένων του Δήμου Αθηναίων που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο άνδρας είχε παρουσιάσει συμπτώματα και εξετάστηκε από γιατρούς της δομής, ενώ έκανε και τεστ για κορονοϊό που την Πέμπτη βγήκε θετικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα COVID-19 στη δομή που στεγάζεται στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στη δομή για να κάνει τεστ και να προχωρήσει σε ιχνηλάτηση, ενώ δεν αποκλείεται να ληφθούν και περιοριστικά μέτρα, αν και στη δομή δεν μένει σταθερός αριθμός ανθρώπων. 

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά το κέντρο υποδοχής προσφύγων της Μόριας στη Λέσβο θα γίνουν 2.000 τεστ σε δύο ημέρες, ένας πολύ μεγάλος αριθμός, καθώς στον ΕΟΔΥ θέλουν να ελέγξουν το μάξιμουμ των επαφών που ενδεχομένως είχε ο 40χρονος Σομαλός, και γενικότερα θέλουν να διεξάγουν τεστ στο ΚΥΤ της Μόριας για να εξακριβωθεί το επίπεδο που βρίσκονται. 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
ΕΟΔΥ, κρούσμα, χρήστες, Αθήνα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK