02:06 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 0 0
Βρείτε μας

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες από τα ατομικά παγούρια που θα μοιραστούν στους μαθητές δωρεάν με το άνοιγμα των σχολείων.

Το κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά θα χτυπήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, με όλους τους μαθητές και με αυξημένα μέτρα προφύλαξης, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός το απόγευμα της Παρασκευής μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, φωτογραφίες με τα ατομικά παγούρια που θα δοθούν στους μαθητές, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα παγούρια που θα λάβουν οι μαθητές έχουν διάφορα χρώματα, ενώ γράφουν: «Προσέχουμε την υγεία όλων μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον. #Μαθαίνουμε Ασφαλείς».

Όπως αναφέρει η κα Κεραμέως, περισσότερα από 600.000 παγούρια θα διατεθούν σε μαθητές δημοτικού σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, πρόκειται για ένα μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

​Μάλιστα, τα παγούρια είναι δωρεά του Ιδρύματος Λασκαρίδη.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
παιδιά, παιδί, Υπουργείο Παιδείας, παιδεία, Νίκη Κεραμέως, μαθήματα, μαθήτρια, μαθητές, μαθητής, δημοτικό σχολείο, άνοιγμα σχολείων, ωράριο σχολείων, κλειστά σχολεία, σχολική χρονιά, σχολείο, σχολεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK