16:57 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

«Αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι» τονίζει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Παύλου Φύσσα για την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτωβρίου.

Στις αρχές Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, η απόφαση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου.

Σχολιάζοντας τη σημερινή εξέλιξη, η οικογένεια Φύσσα εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας να δώσουν το «παρών» στο Εφετείο την ημέρα έκδοσης της απόφασης όσοι στάθηκαν «δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα».

Η ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα

«Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε. 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και επισημαίνεται:

«Επτά μαρτυρικά  χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος. Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου».
Tags:
Παύλος Φύσσας, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK