02:42 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 11
Βρείτε μας

Συναγερμός έχει σημάνει στα Γιαννιτσά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας λόγω των πολλών κρουσμάτων σε εργοστάσιο.

Συναγερμός έχει σημάνει για το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά της Πέλλας που αποτέλεσε εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού.

Μέχρι στιγμής, οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ξεπερνούν τους 10, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ενώ για 40 κρούσματα κάνει λόγο ο τοπικός ιστότοπος logospellas.gr.

Το εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των ελέγχων και σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών των φορέων, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ορίζει ο ΕΟΔΥ, καθώς και οι εντατικοί έλεγχοι στο προσωπικό.

Ανησυχία στη Βόρεια Ελλάδα για τα κρούσματα στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι εποχικοί και μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου, οι έλεγχοι εστιάζουν σε Γουμένισσα, Κατερίνη και Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, πρόκειται για εργοστάσιο επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων με έδρα τα Γιαννιτσά, το οποίο απασχολεί περίπου 700 άτομα.

Εξετάζεται τοπικό lockdown λόγω των κρουσμάτων στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά

Το ενδεχόμενο τοπικού lockdown στην περιοχή της Γουμένισσας και Γρίβας λόγω των κρουσμάτων, άφησε ανοιχτό ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, μιλώντας στο maxitis.gr.

Όπως σημειώνεται, ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων στην περιοχή της Γουμένισσας σήμανε συναγερμό στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Κιλκίς και στις αρμόδιες νοσηλευτικές αρχές.

Ύστερα από δύο κρούσματα χτες, εντοπίστηκαν ακόμη 11 φορείς του ιού από την περιοχή της Γουμένισσας και της Γρίβας, και σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο πρόκειται για κατοίκους που εργάζονται στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, εργοστάσιο, κορονοϊός, Γιαννιτσά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK