13:11 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 0 0
Βρείτε μας

Αρνητικό βγήκε και το δεύτερο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του καθώς, όπως έγινε γνωστό, ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού κατά τη διάρκεια επαφών με επενδυτές από το εξωτερικό.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτησή του στο Twitter ότι και το δεύτερο δείγμα για το αν τελικά είναι φορέας του κορονοϊού βγήκε αρνητικό. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης από αύριο επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά του, όπως αναφέρει. 

Στις αρχές Σεπτέμβρη το Υπουργείο Ανάπτυξης είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διατεινόταν πως κατά τη διάρκεια υπηρεσιακής συνάντησης οι Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, ήρθαν σε επαφή με επενδυτές από το εξωτερικό, όπου ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε αργότερα θετικός στον κορονοϊό

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο αναχώρησαν για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, να διαγνωστούν αρνητικοί. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι σε απομόνωση στο σπίτι του τίθεται και ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Ο υπουργός Ναυτιλίας είχε έρθει επίσης σε επαφή με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εκ των οποίων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός, Υπουργείο Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK