02:55 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο βασανισμός και η θανάτωση ζώων τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών και με το χρηματικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή των Διαβατών του δήμου Δέλτα της Θεσσαλονίκης έχουν καταγραφεί μαζικές θανατώσεις ζώων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), φόλες που τοποθετήθηκαν μαζί με τροφές είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους τρία σκυλιά, δύο γάτες και περιστέρια κοντά στο δασάκι στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, έδωσε εντολή να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας, Φάνη Αλμπάνη.

«Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς για τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις που κυριολεκτικά βανδαλίζουν την ανθρωπιά μας και κατ' επέκταση τον πολιτισμό μας. Τα αδέσποτα είναι μέρος της κοινωνίας μας και οφείλουμε να τα προστατεύσουμε και να τα περιθάλψουμε δείχνοντάς τους αγάπη και στοργή» τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.
Tags:
κακοποίηση ζώων, ζώο, ζώα, Θεσσαλονίκη, Διαβατά, περιστέρια, γάτες, γάτα, σκύλοι, σκύλος, σκυλάκι, σκυλιά, σκυλί, φόλες, φόλα, αδέσποτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK