09:35 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν από κάμερες ασφαλείας τους δράστες ή το αυτοκίνητο με το οποίο κατάφεραν να διαφύγουν.

Δύο οικογένειες στην Ανάβυσσο έζησαν τον τρόμο το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 22:00, καθώς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές.

Σύμφωνα με το ΜΕGA, οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας γάντια, μπήκαν στη μονοκατοικία και αφού έπιασαν ομήρους την οικογένεια, έψαξαν το σπίτι.

Μάλιστα, οι ληστές κρατούσαν μαχαίρια και απειλούσαν τα θύματα.

Οι τρεις ληστές τελικά είπαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού πως έκαναν λάθος καθώς ήθελαν να μπουν στη διπλανή μονοκατοικία.

Τότε κράτησαν όμηρο τον άνδρα και πήγαν στο διπλανό σπίτι όπου εκεί ακινητοποίησαν μία ηλικιωμένη και κατάφεραν να της αποσπάσουν κοσμήματα και χρήματα.

Η εγγονή της ηλικιωμένης μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια που βίωσε η γιαγιά της: «Ζητούσαν πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Εκείνη την ώρα η γιαγιά μου έβλεπε τηλεόραση. Είδε από τις κάμερες ότι οι ληστές είναι στον κήπο, δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθειες. Ο γείτονάς μας δέχθηκε πολλές απειλές, δεν μπορούσε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γονείς μου. Όλοι φοβόμαστε. Τα πράγματα είναι άσχημα. Πήραν πολλά πράγματα. Ευτυχώς δεν πείραξαν τη γιαγιά». 
Tags:
όμηροι, ομηρία, σπίτια, σπίτι, ληστείες, ληστεία, ληστές, ληστής, Ανάβυσσος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK