12:52 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 0 0
Βρείτε μας

Έπειτα από έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του σχετικού διαγωνισμού, ξεκίνησε η παραγωγή μασκών, τις οποίες θα προμηθευτούν όλα τα σχολεία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ξεκίνησε η παραγωγή μασκών, τις οποίες θα προμηθευτούν όλα τα σχολεία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου, τονίζει σε δήλωσή του την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου και την έγκρισή του από το Ελεγκτικό Συνέδριο σήμερα μέσω των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από τις υπηρεσίες της ΚΕΔΕ.

«Η ολοκλήρωση δείχνει πως όλες οι διαδικασίες, παρότι έγιναν μέσα σε χρόνο ρεκόρ, δεν στερήθηκαν διαφάνειας και νομιμότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου η ΚΕΔΕ προχωρά άμεσα «στην υπογραφή συμβάσεων με τους προσωρινούς αναδόχους, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη αρχίσει την παραγωγή των μασκών». 

Καταληκτικά επισημαίνει ότι στο προσεχές διάστημα «όλοι οι Δήμοι της χώρας θα κληθούν να εργαστούν έτσι ώστε το πρωί της Δευτέρας να βρει τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα για την έναρξη μιας ασφαλούς σχολικής χρονιάς».

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
παραγωγή, μαθητές, παιδιά, σχολείο, σχολεία, μάσκα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK